2018 Eylül Dönemi (11. DÖNEM) Formasyon Yedek Kayıtları

İlan edilen günden önce/sonra gelen adayların kayıtları alınmayacaktır.

YEDEK KAYIT TARİHİ

Gün

Yer

Bölümler

08.10.2018

HAYEF BAHÇELİ BİNA A BLOK

09:30 – 12:00

13:00 – 17:00

Tüm Bölümler

ÖNEMLİ :

Kesin kayıt hakkı kazanan kursiyerler kayıtlarını şahsen yaptıracaklardır. Gelemeyecek olan kursiyerlerin kayıtlarını yaptıracak kişilerde kursiyer tarafından verilmiş noter vekaleti olması zorunludur.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR:

1. Lisans mezunları için onaylı mezuniyet belgesi. (Mezuniyet belgesinin (diploma veya geçici mezuniyet belgesi) aslını ve fotokopisini (1 tane) getireceklerdir.)

2. Hem lisans mezunları hem de öğrenciler için onaylı not döküm belgesi. (Mezunlar bir adet transkript fotokopisi ve transkriptin aslını getireceklerdir. Öğrenciler transkriptin aslını (1 tane) getireceklerdir, fotokopiye gerek yoktur.)

3. Halen lisans öğrencisi olanlar için öğrenci belgesi (Aslını getireceklerdir (1 adet), fotokopiye gerek yoktur.)

4. Başvuru Dilekçesi için TIKLAYINIZ.

5. Nüfus cüzdanı fotokopisi (Aslını ibraz etmek koşulu ile)

6. 1 Adet vesikalık fotoğraf

7. Öğrenim ücretinin (2.052,00 TL) belirlenen ilk taksitinin (1.026,00 TL) yatırıldığına dair dekont.

NOT 1: Kesin kayıt hakkı kazanan adaylar, cep telefonlarına 5 Ekim 2018 Cuma 13:00'dan sonra gönderilecek olan referans numaraları ile harç ücretlerini İstanbul Üniversitesi - Cerrahpaşa adına Halkbankası ATM ve Şubelerinden yatırabilirler. SMS GELMEDEN HARÇ ÜCRETİNİZİ YATIRMAYA ÇALIŞMAYINIZ.

NOT 2: Şehit ve gazi çocukları/eşlerinin program ücretinden muaftır; fakat kayıt esnasında şehitik/
gazilik belgesini teslim etmelidirler.

NOT 3: Engelli kursiyerler program ücretini engelleri oranında indirim yaparak yatırmalıdırlar. Bu
sebeple ücreti yatırmadan, kayıt masasına engelli raporları ile gelerek ücret hesaplamalarını
yaptırmalıdırlar.

İlgili Linke Tıklayarak Sonuçlara Ulaşabilirsiniz